středa 3. února 2016

Coobooqueen

A je to tady. Zase jsem se nechala zlákat a zúčastnila jsem se jedné soutěže. Tentokrát se jednalo o soutěž s nakladatelstvím CooBoo, ve které hledají královnu CooBoo. Jakmile jsem si přečetla o co jde, hned jsem věděla, že se musím zúčastnit. To nešlo jinak. :)
***



#coobooqueen
Výherce této soutěže získá jedinečnou možnost se na celý jeden den stát šéfredaktorem či šéfredaktorkou CooBoo. Což znamená, že se podívá přímo do redakce CooBoo a bude mít rozhodovací právo! Bude moci projevit svůj názor na to, co by měli v CooBoo vydat za knihy, doporučit nejlepší obálku, účastnit se porady a další. Zkrátka člověk tím získá jedinečnou šanci vyzkoušet si, co obnáší práce v redakci knižního nakladatelství.

A co je pro to potřeba udělat? nejprve musíte správně vyplnit soutěžní kvíz, kde se testují vaše znalosti o nakladatelství CooBoo. A jako druhý a poslední krok je potřeba se vyfotit s vaší nejoblíbenější kubulínskou knížkou a zveřejnit ji na sociálních sítích s hashtagem #coobooqueen. Soutěž trvá do 5. února.

Ani se neodvažuji doufat, že by se mi to podařilo vyhrát, ale kdyby jo, byla bych v sedmém nebi, protože pracovat v nakladatelství je můj sen. ;)

Domča četbou povinná
Zdroj: albatrosmedia.cz (logo), cooboo.cz

1 komentář: