pondělí 30. května 2016

Úlovky z knihovny (#1)



Copak jsem to ulovila v knihovně?


***




Asi po roce jsem se vypravila do ústecké knihovny pro nějaké knížky pro mamku, abych jí udělala radost. Říkala totiž, že by si ráda po dlouhé době přečetla nějaké pořádné sci-fi.
Jestli je opravdu pořádné, to nevím, nicméně si vyhlédla sérii Tajemství původu, tak jsem jí domů přinesla všechny rovnou tři díly. Tuto sérii vydalo nakladatelství Argo a musím říct, že má celkem povedené obálky.
Ač jsem to neplánovala, tak jsem si z knihovny odnesla i něco pro sebe. Šťastnou náhodou zrovna dneska dorazila na místní pobočku kniha Všude kolem černý les, kterou mám už delší dobu v hledáčku.
A jelikož za měsíc odlétám do USA, tak ji musím do té doby stihnout přečíst. Od zítřka se však začínám učit na státnice (teď už opravdu!), takže jsem na to tedy zvědavá, jestli to zvládnu. :D
Domča četbou povinná

8 komentářů:

  1. Dneska jsem dočetla Všude kolem černý les a je super! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Slyším na to samé pochvalné recenze, tak se už těším. :)

      Vymazat
  2. Tajemství původu je skvělá volba, určitě si to přečti taky ;-) Já teď čtu od stejného autora Let 305 a je taky sci-fi a moc se povedl. A pak bych chtěla doporučit ještě Původ od J. T. Brannana, který je na podobné téma jako Atlantský gen, ale podle mě je ještě o třídu lepší. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tipy, mamce to určitě vyřídím. ;) Let 305 zaujal podle anotace i mě, takže to si určitě přečtu, ale musím se přiznat, že mi vůbec nedošlo, že to je ten samý autor. :D

      Vymazat
  3. Všude kolem černý les zní moc dobře, si ji přidám na svůj nekončící seznam ke čtení :D Tak jsem zědavá, jak to stihneš, protože to vypadá, že toho máš fakt dost :))

    http://rina-books.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že to půjde. Zatím jsem v půlce posledního dílu Školy dobra a zla. :)

      Vymazat
  4. Všude kolem černý les je opravdu knižní skvost, takže se máš na co těšit :)
    Přeji příjemné čtení :)

    OdpovědětVymazat