neděle 15. května 2016

Unboxing (#13)



Po nějaké době znovu knižní unboxing. Tentokrát se jedná o "vymodlený" balíček. A co v něm je? To zjistíte v článku... :)

***




Dorazil mi pokrčený balíček se čtyřmi známkami. :)
Menší sneak peak...
Někteří už jistě tušíte, oč se jedná... ;)
Knihu Oběšení psi mi nabídlo samo nakladatelství Omega. Email s nabídkou mi dorazil už někdy na konci dubna a tak jsem se těšila na výtisk. Po dvou týdnech čekání na balíček si říkám, že je asi něco špatně. Tak jsem se po tom začala pídit, protože u některých blogerů jsem zaznamenala jak články s unboxingem této knížky, tak i recenze. A já stále nic...
Napsala jsem tedy do nakladatelství, že mi recenzní výtisk zřejmě nedorazil a jestli na něj tedy mám ještě čekat. Naštěstí byli tak hodní, že mi knihu poslali znovu s tím, že pokud by mi přeci jenom dorazila dvakrát, ať jim jeden výtisk vrátím. :D
Po dvou dnech od slibu, že mi to pošlou znovu, zásilka konečně dorazila. Je to první recenzák od nakladatelství Omega, který mám v brožované vazbě. Vyjma Deníku fejsbukové matky, ale ten je brožovaný i v originálním vydání. Do Oběšených psů se pustím už dnes večer před spaním, tak snad do konce května stihnu i zrecenzovat. ;)
Domča četbou povinná

7 komentářů:

  1. Snad se ti knížka bude líbit ^^ Přeji pěkné čtení:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ať se kniha líbí, já už ji mám přečtenou a byla jsem spokojená :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ať se líbí, já zrovna dnes dopsala recenzi a z knihy jsem byla nadšená :-)
    www.kniznidenicek.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že se ti kniha líbila. Trochu se obávám toho, že z toho nebudu mít ten pravý zážitek, jelikož se během zkouškového ke čtení dostanu vždy jen na chvilku před spaním. ;)

      Vymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  5. Hlavně, že nakonec dorazil :)Abych byla upřímná, tak mě ten název dost děsí... Snad ta kniha vážně není o oběšených psech.

    OdpovědětVymazat