neděle 19. června 2016

Vylejvárna mého srdce



Při všem tom neustálém učení se na státnice se mi zastesklo po psaní příspěvků na blog. Takže dneska vám přináším článek tak trochu o něčem jiném než obvykle. ;)


***



Dneska se mi konečně asi po devíti dnech podařilo dočíst Tmu od Bernarda Miniera. Jedná se o třetí díl ze série kriminálních případů detektiva Martina Servaze a musím říct, že jsem uchvácena! Knihu jsem četla jen během studijních pauz a večer před spaním, než jsem úplně odpadla, ale podařilo se. Po státnicích napíšu i recenzi. ;)
Jak je vidět, státnice už jsou opravdu za dveřmi. Svědomitě (každý večer) si zapisuji svůj postup v učení, většinou to má motivační účinky. Musím však říct, že jsem si při učení zažila i horší chvilky (asi jako každý)... ;) Naštěstí už jen opakuji, ale už mě to opravdu nebaví. Už aby to bylo za mnou!
Předevčírem jsem dokončila prezentaci k obhajobě diplomové práce a začala jsem s nácvikem. Takže ano, státnice už opravdu nabírají reálných rozměrů. :D
A nakonec vám představuji moje opakovací kartičky. Nepočítala jsem je, ale je jich opravdu hromada! Jsou to totiž takové ty tenoučké poznámkové papírky. To mám v plánu stihnout celé projít během cestování do Brna zítra ráno. Nevím, zda se mi to podaří, protože jedu z Ústí už ve 4:40 ráno a jelikož mám úplně rozhozený spánkový režim díky učení, tak nejsem schopná usnout dřív jak ve dvě ráno. Tak že bych nešla vůbec spát? :D
Domča četbou povinná

4 komentáře:

  1. Finišuješ, držím palce u státnic. Na tu recenzi se těším. Hodně štěstí,

    OdpovědětVymazat
  2. Držím palce, aby se zadařilo! Státnice jsou pěkný stresík, taky jsem je letos absolvovala a znovu bych si to dávat nechtěla :)

    OdpovědětVymazat
  3. Páni tomu se říká příprava! Tak držím palce, ať se zadaří! :)

    OdpovědětVymazat