neděle 26. února 2017

Měsíční přírůstky - LEDEN & ÚNOR



V poslední době jsem lehce zanedbávala unboxingy a měsíční shrnutí, tak to teď napravuji za poslední dva měsíce v jednom článku. :)






Je to trošku smutné, ale za poslední dva měsíce - tedy leden a únor - mi do knihovny přibyly jen dvě knížky. Je to u mě celkem nezvyk. :D
Jednou knihou je povídková sbírka k sérii Měsíční kroniky od Marissy Meyer nesoucí název Hvězdy nad hlavou. Vůbec nevím, co od toho čekat, takže jsem přirozeně zvědavá.
A druhá kniha, kterou jsem si za poslední dva měsíce koupila, je od mého milovaného Chrise Cartera, tentokrát je to Noční lovec. Teď už jen doufat, že se mi časem podaří sehnat všechny jeho knihy, abych měla kompletní sbírku doma. ;)
Domča četbou povinná

6 komentářů:

  1. Taky mi v únoru přibyly jen dvě :) Štvanice od Janet Evanovich a Toskánské věže od Carol M. Cramové. Štvanice byla super, vtipné akční čtení :) Toskánské věže jsem ještě nečetla, ale historické romány mám ráda, takže věřím, že se mi budou taky líbit.
    Užij si knížky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Hezké knihy ;) Mě přibylo za dva měsíce několik knih, díky burze v knihovně :) Ale tím to nejspíš na nějakou dobu začalo a skončilo, moje peněženka je beznadějně prázdná :D Měj se krásně ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Od Cartera jsem četla prozatím pouze Dvojitý kříž, ale dostal mě a rozhodně si od něj hodlám přečíst vše :) Jinak přibylo mi knih poměrně dost, jsem sysel :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také mám i hojnější měsíce. Myslím, že tohle je u mě rekord v nejnižším počtu koupených knih. :D

      Vymazat