pátek 31. března 2017

Knižní přírůstky - BŘEZEN

Měsíc s měsícem se sešel a já tu mám shrnutí, co mi do knihovny přibylo za měsíc březen. :)










Oproti lednu a únoru musím říct, že mi tentokrát přibylo mnohem více knih. :)
Sirénu od Kiery Cass už mám přečtenou a recenzi na ni můžete najít u mě na blogu. Dvojitý kříž od Chrise Cartera už mám taky za sebou. Tento kousek jsem objevila v Levných knihách a pouze v brožované vazbě, což je škoda, všechny ostatní mám v pevné. Po přečtení jeho novějších knih mi tato přišla trochu v jiném stylu, jakoby ji napsal někdo jiný než on. Krvavé ostří od Sarah J. Maas byl pro mě nutností, ale teprve se na něj chystám. A nakonec Zkurvenej příběh od Bernarda Miniera. Dlouhou dobu jsem váhala, zda si ho pořídit, ale řekla jsem si, že jeho trilogie Mráz byla perfektní, takže toto bude též dobré.
Tad můžete knihy vidět v celé své kráse. Dneska mi přibyla ještě poslední březnová kniha, a to Kniha zrcadel. Bohužel jsem ji už nemohla vyfotit společně s ostatními, tak tady je alespoň zvlášť. ;)
Doufám, že i vy jste měli měsíc velmi štědrý na knihy. :)
Domča četbou povinná

10 komentářů:

  1. Knihu zrcadel bych si taky ráda pořídila :) Mně přibyl Dvůr trnů a růží, Skleněný trůn, Akta Julián od Gregga Loomise a The Eye of Zoltar od Jaspera Ffordeho :)
    Hezký víkend, a ať se všechny líbí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Dvůr trnů a růží jsem dostala na Vánoce, ale ještě jsem to nečetla. Tobě také hezký víkend. :)

      Vymazat
  2. Sirénu jsem četla, ale byla pro mě zklamáním. A Krvavé ostří jsem za březen ukořistila taky a to se mi líbilo moc! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že Siréna je takový slabší průměr...

      Vymazat
  3. Sirénu mám zatím jen ve čtečce a zatím jsem ji nečetla, ale snad autorka nezklame:)

    OdpovědětVymazat
  4. Cartera jsem si také pořídila, bude to moje první setkání s ním, tak jsem zvědavá :) Láká mě ale také Minier :) Měj se krásně :)

    OdpovědětVymazat