neděle 4. června 2017

Knižní přírůstky - KVĚTEN


Za květen mi přibylo rekordní množství knih do mé sbírky. Posuďte sami v článku. :)






Celkem slušná hromádka, což? Na následující fotce vám odhaluji tajemství a další vám ještě povím - zase se mi nepodařilo všechny nové knihy vyfotit na jedné fotce (kvůli mému pendlování mezi Brnem a Ústím nad Labem), takže některé knihy budou nafocené v článku zvlášť.
A teď tedy výčet knih, které jsem již četla... Sérii Horečka od Karen Marie Moning jsem četla již dávno, knihy jsem měla dokonce vypůjčené z knihovny. Na Světu knihy se mi je podařilo najít u stánku JOTA ve výprodeji a každý kus mě stál jen 50 Kč. Pamatuji si, že mě knihy bavily a byla jsem zklamaná, když se vydání dalších dílů zrušilo. Taktéž jsem stihla přečíst oba recenzní výtisky od nakladatelství Omega a můj názor na Panice a Dceru čarodějnice si už můžete přečíst na mém blogu v rubrice recenze.
Po knize Manželé odvedle od Shari Lapena jsem už dlouho pokukovala, tak jsem si ji pořídila. Další nutností pro mě byla Koruna od Kiery Cass, jelikož už mám všechny její knihy. Dále druhý dí Calendar Girl od Audrey Carlan, jelikož ten první mě zaujal a jsem zvědavá, jak se příběh Mii bude vyvíjet dál. Jelikož zbožňuji Měsíční kroniky od Marissy Meyer, tak jsem si řekla, že vyzkouším i její novou knihu Bez srdce. A knihu Paní půlnoci od Cassandry Clare jsem si vyzvedla u stánku nakladatelství Slovart jako recenzní výtisk.
Pak tu mám ještě jeden recenzní výtisk od Slovartu, který mi poštou dorazil na přelomu dubna a května. Je to Obrazový průvodce seriálem Pán času: Doctor Who. Momentálně jsem do něj začtená a již brzy můžete očekávat recenzi.
A můj nejnovější přírůstek je zároveň i mým prvním nákupem po Světu knihy - Dřív než ji najde. Byla to láska na první pohled, kniha mě zaujala anotací i obálkou a neodolala jsem.
Takže v květnu mi do knihovny přibylo celkem 12 knih a já jsem zvědavá, kdy je všechny přečtu... :D

Domča četbou povinná

4 komentáře:

  1. Jééé krásna knižná hromádka, uži si čítanie :D Polnočná dáma mi tiež nedávno prišla a už sa na ňu teším, som zvedavá aká kniha bude. Tiež by som si rada prečítala Heartless, ale budem si na ňu musieť ešte počkať :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkná hromádka - i když se přiznám, že mě z toho zaujal jen ten Doctor, budu se těšit na recenzi. :) (Sleduješ aktuální sérii? Co na to říkáš? :))

    http://jaderna-knihomolka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že bych natrefila na dalšího fanouška? :) Sleduju, každý týden netrpělivě očekávám nový díl. :D Musím říct, že se mi tato série s Peterem Capaldim líbí mnohem víc než ta předchozí. A co na to říkáš ty?

      Vymazat