sobota 12. března 2016

Knižní přírůstky - ÚNOR



Měsíc s měsícem se sešel, takže se vám konečně můžu pochlubit, jaké skvosty přibyly do mé knihovny. Jsou čtyři a neutratila jsem za ně ani korunu. ;)



***



Jak už jsem říkala, za všechny moje nové knihy jsem neutratila ani korunu. Hned vám povím proč. Tři knihy se mi podařilo získat jako recenzní výtisky a čtvrtou jsem vyhrála v soutěži.

Na začátku semestru jsem si byla vyzvednout své historicky první recenzní výtisky od nakladatelství Omega. Bohužel jsem o nich nemohla napsat "unboxing", jelikož jsem si je byla vyzvednout na pobočce Knihy Dobrovský v Brně. Knihu Já jsem Čína od čínské autorky Xiaolu Guo jsem před nedávnem dočetla recenzi na ní si můžete přečíst v příslušné rubrice. Druhá kniha od Omegy leží na poličce a čeká, až na ni budu mít čas. Jedná se o Čmeláky v srdci od Petry Hülsmann.

Jako třetí jsem dostala recenzní výtisk od internetového knihkupectví Megaknihy.cz. Jejich velmi ochotný marketingový tým mi zaslal knížku Kázání ohně od Francescy Haig a recenzi si už také můžete přečíst na mém blogu.

A poslední, čtvrtou, knihu se mi podařilo vyhrát v soutěži, kterou pořádalo nakladatelství YOLI. Hrálo se o knihu Odpusť mi. Megan a bylo potřeba správně zodpovědět soutěžní otázku. Podmínkou soutěže je také napsání recenze a její zveřejnění. Knihu jsem již přečetla a i nakladatelství YOLI ji sdílelo na svém facebooku, tak si ji můžete přečíst v rubrice "recenze". :)
Domča četbou povinná

4 komentáře:

  1. To mám nejraději, když mi knihy do knihovny přibývají a přitom mě to neruinuje :D A všechny vypadají moc pěkně - nejraději bych si přečetla asi Megan, snad si na ni někdy najdu čas :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tolik štěstí jsem na knihy snad v životě neměla. ;)

      Vymazat
  2. Na Čmeláky se chystám! A taky by se mi teda líbilo rozšiřovat knihovnu a nesnižovat úspory, ale aspoň se cvičím v sebeovládání :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ovládání je při nakupování knih hodně potřeba. :D

      Vymazat