neděle 8. května 2016

Unboxing (#12)



Copak mě čekalo v balíčku s lepicí páskou Henkel? :)



***


Takže balíček už je načatý... Copak tam asi je? Vidím nějaký kabel...
Tak prej už to mám konečně otevřít, říká Saze (to můžete vydedukovat z jejího naštvaného výrazu)... :D
Vše se musí prozkoumat...
Je to přeci "kanón"... ;)
Někdy v první půlce března jsem byla po dlouhé době u Rossmanna a u regálu se šampony jsem si všimla letáčku "New York za 149 Kč". Tak jsem se podívala blíže a zjistila jsem, že je to soutěž o letenky do NY a jediné, co jste pro to museli udělat, bylo nakoupit jakékoliv výrobky od společnosti Schwarzkopf nebo Henkel v minimální hodnotě 149 Kč. Poté už stačilo poslat soutěžní SMS a tipnout si, kolik se prodalo laků na vlasy Schwarzkopf 250 ml v prosinci 2015.
Náhodička byla, že jsem na to natrefila poslední soutěžní den, tak jsem tedy nakoupila a odeslala SMS s mým tipem. Zhruba o dva týdny později mi volá nějaké neznámé číslo. Po přijetí hovoru se ozvalo: "Slečno Tlapáková, tady společnost Henkel, podařilo se vám v naší soutěži vyhrát digitální fotoaparát." :D Jaká byla moje radost! Trošičku mě zamrzelo, že to nebyla hlavní výhra - letenky do NY - ale vlastní foťák se taky bude hodit. Zvlášť, když se v létě chystám do USA na Work & Travel. V balíčku byla dokonce i brašna na foťák. Jediné, co jsem si však musela dokoupit sama, byla paměťová karta, ale to už bylo minimum. ;) A tady ho máte v celé své kráse...
P.S.: Bohužel jsem neměla po ruce nic lepšího, čím bych ho mohla vyfotit, jen můj blbý foťák na mobilu, tak jsem ho musela zvěčnit v zrcadle. :)
Domča četbou povinná

8 komentářů: