středa 12. července 2017

Knižní přírůstky - ČERVEN



Po štědré knižní nadílce v květnu mi ta červnová přijde strašně smutná... :D





Tento měsíc jsem si pořídila či dostala jen dvě knihy. Na mě celkem málo
Uhádne někdo podle okraje obálky, o jaké knihy jde?
Ani jednu z těchto knih jsem zatím nečetla. Hovor se smrtí od Chrise Cartera jsem si musela pořídit, jelikož se jedná o mého oblíbeného autora a chtěla bych mít sbírku jeho knih kompletní (i když mi jedna chybí a nemůžu ji sehnat). Kniha Hlavně to nikomu neříkej od Miroslavy Horáčkové mi byla zaslána nakladatelstvím Slovart jako recenzní výtisk. Už se na obě knihy těším.
Domča četbou povinná

6 komentářů:

  1. Taky to teď s nakupováním nepřeháním. Když nepočítám recenzáky, tak jsem si za červen pořídila akorát knížku Agnes v Levných knihách a dvě si půjčila z knihovny. :)) A teda zatím to nevypadá, že by byl červenec na nové knížky bohatší. Spíš naopak. Jinak román Nikomu to neříkej mi přišel od Slovartu taky. Od Miroslavy Varáčkový jsem zatím nic nečetla, tak jsem zvědavá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si v červenci zatím nepořídila knihu žádnou. :D A na tu autorku jsem také zvědavá. :)

      Vymazat
  2. Něco od Chrise Cartera si také plánuji pořídit :) Všichni ho hrozně vychvalují, tak doufám, že se mi to bude taky líbit :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem se rozhodla tolik neutrácet a v červnu jsem si koupila jen jednu knihu, zbytek mám recenzní a nebo výhru. Chtěla bych teď začít číst domácí zásoby, kterých mám až až :-)
    Ať se knihy líbí, od Cartera jsem četla jen jednu, ale získal si mě :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Carter je prostě top! :) A číst domácí zásoby jsem rozhodnutá už rok, ale nějak mi to zatím nevychází, tak snad teď. :D

      Vymazat