neděle 1. října 2017

Měsíční shrnutí - ZÁŘÍ


Měsíc s měsícem se zase sešel, tak tu pro vás mám shrnutí toho, co jsem si nakoupila. Tentokrát v rekordním čase. :)





Moje knižní přírůstky jsem si nakoupila až na konci září, kdy jsem byla v mém rodném Ústí na prodloužený víkend, takže jsem po dlouhé době mohla vyfotit všechny knížky pěkně pohromadě. Docela slušná hromádka, že? Uhádnete, co jsou ty dvě bichle na vrchu?
Tak ty dvě bichle jsou knihy od Sarah J. Maas, mé oblíbenkyně. Do pátého dílu Skleněného trůnu, Říše bouří, se pustím co nejdříve, ale na Dvůr mlhy a hněvu si ještě počkám, jelikož ještě nemám přečtený první díl. Ale mamka mě ujišťuje, že stojí za to.
Třetí díl Calendar Girl: červenec, srpen, září a Plamen v temnotě byly také povinností, jelikož to jsou navazující díly knih, které již vlastním. Novinkou je zde Poldark. Kniha je to starší než já, poprvé byla vydána v roce 1945 a autor se této sérii věnoval několik desetiletí. V češtině zatím vyšly jen čtyři díly a pátý by měl vyjít někdy v novém roce. Mezitím dneska dokoukávám druhou sérii seriálu, který byl podle těchto knih natočen, a musím říct, že to je závislost. :)
Domča četbou povinná

6 komentářů:

  1. Krásné kousky. Mě teda Dvůr trnů a růží moc nezaujal, první díl vůbec, druhý už lepší, ale stále žádný zázrak. Ovšem Skleněný trůn si chci rozhodně pořídit.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skleněný trůn je prostě super, nemůžu se ho dočkat. ;)

      Vymazat
  2. Osobně mám jen Plamen v temnotě - zatím nedotčen, ale těším se na něj. Zbytek jde trochu okolo mě, přiznávám se, i když jsem četla Skleněný trůn, ale ten mě příliš nezaujal. :)

    https://jaderna-knihomolka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Plamen v temnotě se těším též. Mamka říkala, že ji první díl moc nezaujal, ale mně se ten nápad a příběh líbil moc. :)

      Vymazat
  3. Sarah porad navysuje stranky, to jsem zvedava, jak budou vypadat posledni dily jejich serii :-D to ten paperback uz nezvladne :-)

    OdpovědětVymazat